Sagt om oss

Det jag kände var att det var intressant att få ord på det man är med om i dagliga livet, såväl privat som yrkesmässigt. Man ser tendenser till härskartekniker hela tiden och efter föreläsningen kan man enklare vända det till sin fördel!

— Nandie Olsson Säljare LindMark Media/hitta.se

Om mig

Camilla Ländin är organisationskonsult, processledare och författare. Hon arbetar med utveckling av grupper och team och fascineras av deras utvecklingsprocesser. I mer än tio år har Camilla arbetat med att utveckla verksamheter, föreningar och organisationer. Under ett antal år var hon verksamhetschef i en idéburen organisation och har därför stor erfarenhet av denna lite speciella roll.

Foto: Eva Kronfält Thorvinger

Camilla arbetar med interaktiva metoder som skapar dynamik och sätter igång processer hos deltagarna. Hon ställer krav på medarbetare och partners och strävar efter att hela tiden utveckla och utvecklas.
Camilla är också författare till boken Härskartekniker – identifiera, hantera och förebygga.
Här hittar du mer info om boken!

I botten har hon en filosofie magister i franska och samhällsvetenskapliga ämnen från Lunds Universitet, och har efter hand byggt på med arbetsrätt, ledarskapsutbildningar och flera kurser i grupputveckling och kommunikation.
Camilla är också certifierad användare av Susann A Wheelans verktyg Group Development Questionnaire (GDQ), ett diagnosverktyg som mäter ett teams effektivitet och produktivitet.